welkomHandleiding
voor onze website
Website van de landelijke organisatie
PCOB Afdeling Bodegraven-Reeuwijk
Van de voorzitter
   
 Met deze knop terug naar overzicht "om over na te denken".

Terug naar de actuele website, naar "alles in één oogopslag".
 Van de Voorzitter, februari 2012:

Rijk worden….

Dankbaarheid is een deugd die nog maar weinig beoefend wordt. Men vindt tegenwoordig al heel snel dat men recht op iets heeft. Ondanks dat we als kind leerden om 'dank u wel' te zeggen, gaat het de meeste mensen steeds moeilijker af.

Er wordt ook veel gespróken over normen en waarden in plaats van ze vóór te leven. Hier in het westen zijn we zo rijk en toch leven heel veel mensen heel arm, omdat ze hun ware rijkdom niet zien. Als een ieder zich de rijkdommen die hij bezit ten volle bewust was en er naar zou leven, wat zou de wereld er dan anders uitzien.

Er zijn veel boeken in de winkel waaruit je kunt leren hoe je succes kunt hebben en rijk worden. In het ene boek staat het nog mooier dan in het andere. Steeds weer komen er nieuwe boeken bij en worden de beweringen van de vorige weerlegd of nog eens onderstreept. Er is een boek, een heel oud boek, dat vele malen herschreven werd en waar de tekst toch redelijk hetzelfde bleef. Een boek dat je leert hoe te handelen, hoe je succes kunt hebben en hoe je rijk kunt worden. Een boek dat uitlegt

Ik weet bijna zeker dat er bij u in de kast ook zo'n boek staat.

Zoek de succesformule voor "RIJK" worden maar eens op.


click Bijbel

Vriendelijke groet Hans Verkaik


Knop naar het begin van deze pagina